Ciutadans i PP tomben la proposta per declarar la Mediterrània espanyola lliure de prospeccions

Els dos partits han donat suport al veto del Govern de Rajoy a la tramitació de la «Proposició que fou aprovada per unanimitat al Parlament balear.
Des de l’Aliança Mar Blava s’ha lamentat «profundament» que els dos partits hagin impedit que es pogués tramitar a les Corts Generals una llei de protecció mediambiental de la Mediterrània. A més, l’Aliança afirma que el veto del Govern de Rajoy es basa en un informe anònim del Ministeri d’Energia ple d’arguments falsos, sense validesa jurídica.
Per a l’associació, nascuda per lluitar contra les prospeccions, ha estat «decebedor» comprovar la «incoherència mostrada per aquests dos partits en aquest tema». L’Aliança diu que Ciutadans i el PP mantenen una postura incongruent que ve a demostrar el nul interès que tenen per la protecció mediambiental de la Mediterrània, i la hipocresia del seu suposat compromís amb la descarbonització de l’economia i la lluita contra el canvi climàtic, a més de l’enorme menyspreu cap a tota la societat balear, el seu medi ambient i la seva economia.

About Author

Comments are closed.

background