TOP
La classe es farà a les 19.30 h a la terrassa de la Confraria de Pescadors. CIF

Classe magistral d’Alessandra Oram per al Dia Internacional del Ioga

El pròxim 21 de juny se celebra a Formentera el Dia Internacional del Ioga amb una classe magistral amb Alessandra Oram, especialitzada en el mètode Navakarana Vinyāsa, que només es practica a Àsia, i amb el qual oferirà “un viatge únic de transformació”, segons ha explicat.

La classe es farà a les 19.30 h a la terrassa de la Confraria de Pescadors, al port de la Savina. Els interessats podeu consultar tota la informació i inscriure-us en aquest enllaç.

Aquesta és una iniciativa de caràcter benèfic: la inscripció simbòlica de 10 euros es destinarà íntegrament al Save Posidonia Project, un projecte pioner per fomentar el turisme sostenible a Formentera que segueix diverses línies d’actuació amb l’objectiu de protegir la posidònia.

Alessandra Oram és la primera instructora que porta la pràctica del mètode Navakarana Vinyāsa a l’Estat i una de les poques professionals a Europa que practica aquesta disciplina. Aquest mètode de ioga nou i dinàmic permet una pràctica reconfortant adaptada a tots els nivells, amb la qual es guanya consciència, força i flexibilitat.

Alessandra Oram durant una classe. CIF

 

Aquest esdeveniment, d’aforament limitat, és promogut per l’àrea de Turisme del Consell i Puro Bienestar, i compta amb la col·laboració de Trasmapi i de l’Autoritat Portuària de Balears.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES