TOP
Cartell de l’exposició.

‘Color local’, un projecte fotogràfic entre Formentera i Eivissa

L’Ajuntament Vell acollirà, a partir de dilluns vinent, la mostra ‘Color local’ de Marcelo A. Fernández, un projecte fotogràfic realitzat entre Formentera i Eivissa.

Redesconeixement d’el conegut
En l’obra el fotògraf procura canalitzar l’apreciació cap a tot allò que ens sembla familiar i quotidià; moments, objectes o llocs aparentment mancats d’interès, on sigui necessari i primordial desprendre’s de les nostres nocions adquirides i conduir la mirada cap a allò que creiem que coneixem com si no ho coneguéssim. Quantes possibles sorpreses ens esperen allí on hem après a no sorprendre’ns de res?

Fotografia no intervencionista
En el seu treball, les fotografies neixen d’un acte de descobriment més que de creació, Marcelo mai intervé o prepara una escena, ni mai retalla la imatge original. La intuïció i espontaneïtat resulten imprescindibles en el procés, i deixen poc marge d’acció a la ment ensinistrada. Com més inconscient i espontània millor.
Fer fotografia és una manera d’expressar-se per l’autor, una forma d’explorar el quotidià d’una manera abstracta. La càmera és el vehicle i el mecanisme per a submergir-se en les pròpies evocacions.
Marcelo és diplomat en Art Fotogràfic Nivell Superior per l’Instituto Superior de Arte Fotográfico de Pedro Luis Raota Nuñez, de Buenos Aires, Argentina.

L’exposició, que obre portes dilluns vinent a les 18 h i es podrà visitar fins al 9 d’octubre, està formada per edicions limitades de dinou fotografies en color, en paper fotogràfic fini art Hanhemule smooth. L’horari de visita és d’11 a 14 h i de 18 a 20 h. Diumenges i dilluns matí, la sala roman tancada.

Compartir

PROGRAMES