TOP
Pla zenital d’una zona blava d’aparcament regulat. CIF/Arxiu

Comença el període d’exposició pública de la modificació del reglament de la zona blava

El Consell ha obert un període d’exposició pública de 30 dies al document aprovat inicialment en el darrer ple sobre la modificació de l’ordenança reguladora de la zona blava.

Els interessats disposaran fins al 14 de desembre per presentar les al·legacions que considerin oportunes al text aprovat inicialment, després de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les illes Balears (BOIB).

Entre els canvis que es duran a terme, destaquen que les places d’alta rotació, denominades places ’15 minuts’, passaran a tenir un temps d’estacionament de mitja hora.

Una altra de les modificacions plantejades és ampliar o uniformitzar el temps que els residents disposen per poder estacionar a les places amb tipologia zona blava a 72 hores. D’aquesta manera es produiria un estalvi de 4.000 euros anuals per realitzar les diferents modificacions d’horaris per a cada temporada, ja que només s’hauria de fer una volta.

Modificació dels períodes d’aplicació de zona blava:
-Tot l’any a la Savina
-De l’1 d’abril al 31 d’octubre a la resta de nuclis urbans de l’illa.

Modificació dels horaris de pagament:
-Temporada d’hivern (01/11 al 30/04): de dilluns a divendres de les 9 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h. Dissabtes de les 9 h a les 14 h.
-Temporada d’estiu (01/05 al 31/10): de dilluns a dissabte de les 9 h a les 14 h i de les 16 h als 21 h (Sant Francesc i Sant Ferran). Cada dia de les 9 h a les 14 h i dels 16 h a les 21 h (la Savina i es Pujols).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES