TOP

Comença el servei de socorrisme a les platges

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Presidència, informa que ahir es va iniciar el servei de socorrisme a les platges de Formentera que es dóna entre l’1 de maig i el 31 d’octubre. Un servei que presta el Consell de Formentera amb recursos propis.
Des d’ahir i fins a l’1 de juny hi haurà 10 efectius vetllant per la seguretat a les platges de Formentera. A partir de l’1 de juny s’incorporaran 5 socorristes més, i a partir del 15 del mateix mes s’incorporarà la resta de la plantilla, fins a arribar als 23 efectius que faran feina fins al 15 de setembre. Del 15 de setembre al 30 hi haurà 15 socorristes i del 30 de setembre al 31 d’octubre 10 efectius.
Com a novetat d’aquesta temporada destaca que s’han modificat les bases de les torres de vigilància dels Arenals, Ses Illetes i Llevant perquè siguin més segures, així mateix s’ha instal·lat una torre de vigilància nova as Pujols. D’altra banda, s’han adquirit dues embarcacions, una per la zona de Ses Illetes i altra per Cala Saona i s’ha adquirit material de salvament.
Així mateix, els socorristes han fet cursos de refresc per recordar algunes de les principals tasques que fan com les reanimacions, entre altres pràctiques per estar preparats en casos d’emergència.

Platges adaptades i cardio-protegides
Recordem que les platges d’Arenals i es Pujols estan adaptades per realitzar el bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. El servei, que es presta de 12 a 17 hores, sols amb bandera verda, es pot sol·licitar cridant al telèfon 609 768 506.
Així mateix, tots els posts de socorrisme compten amb un desfibril·lador per a atendre possibles quadres d’aturada cardiorespiratòria.
Podeu consultar l’estat de la mar a: www.platgesdebalears.com

Compartir

PROGRAMES