TOP
Vaccinació. Foto: CAIB

Comença la campanya de vaccinació contra la grip per a tota la població

Avui comença la campanya de vaccinació per a tota la població que vulgui vaccinar-se del vaccí contra la grip, sigui o no població de risc. Per facilitar l’accés a la vaccinació antigripal i incrementar-ne la cobertura, aquelles persones que vulguin es poden vaccinar amb cita o sense.
Per vaccinar-se amb cita, s’ha de fer per mitjà del telèfon d’Infovacuna (971 211 999). Es pot demanar cita amb la infermera del centre de salut o bé demanar-la a algun dels punts habilitats.
Per vaccinar-se sense cita, poden acudir als punts següents:
A Formentera: a l’Hospital de Formentera (els divendres, de 15.15 a 17.00 h).
A Eivissa: al punt de vaccinació de l’edifici J de l’Hospital Can Misses (dilluns a divendres, de 8 a 15 h), CS Sant Antoni (de dilluns a dijous, de 15.30 a 20 h) i CS Santa Eulària des Riu (de dilluns a divendres, de 12 a 14 h).
A Mallorca, a qualsevol dels quatre punts de vaccinació massiva oberts: Son Dureta i Espai Francesc Quetglas, a Palma; antic quarter General Luque, a Inca; i COVID Exprés de Manacor, entre les 8.30 i les 19.30 hores.
A Menorca, als centres de salut, els divendres de 12 a 13 h.
Cal tenir en compte que el sistema d’autocita BITCITA es reserva només per a les persones tributàries de rebre la vaccinació bivalent (contra la grip i la COVID-19) que encara estiguin pendents de vaccinar-se.

Compartir

PROGRAMES