Comencen amb mal peu (CD Eivissa 3 SD Formentera 0)

El Formentera ha ensopegat clarament en el seu primer partit de lliga de la temporada 2019/2020.

La setantena d’aficionats que han acompanyat avui a l’equip a Can Misses s’han quedat amb un pam de nas al veure que l’equip local tenia més ben adaptats els nou fitxatges i s’enduia la victòria de forma contundent. I és que el nou entrenador dels vilers, José Pérez Herrera, li té la mesura presa als roig i negre -avui de groc- i amb una de les artilleries més potents de la tercera balear (producte de la forta inversió del club) ha aprofitat dos errors infantils del Formentera per marcar dos gols que han deixat incrèduls als aficionats formenterers.

Primer ha estat Arias al minut 19 que, en la jugada amb menys perill dels locals fins aquell moment (si bé és cert que havien tingut més profunditat), s’ha trobat amb un centre i sense marcatge i ha marcat a plaer el primer.

A partir d’aquell moment, els homes de Gómez Roa -que estaven patint no tenint el baló- han començat a empènyer una mica més i els darrers 15 minuts han set roig-i-negre, amb un parell de córner i alguna jugada de perill.

La segona part ha començat també amb aquesta tònica i l’entrada de n’Elio Moya (que ha deixat sensacions boníssimes) ha donat més aire fresc als avui visitants. Però, de nou, amb una errada incomprensible, aquest cop de Samu, que ha badat i ha regalat la pilota a Terán, els locals han tornat a marcar i han posat la remuntada francament difícil.

A partir d’aquell moment, fogonades puntuals d’homes com Górriz, Elio i un Iván que també ha deixat detalls de la seva potència, però sense inquietar massa a Contreras. L’Eivissa es trobava còmode en el contraatac i a les acaballes del partit Sergi ha marcat el definitiu 3-0.

Gómez Roa ha remarcat els errors de concentració en declaracions a Ràdio Illa per puntualitzar que s’ha de treballar més, que això acaba de començar i que el diumenge vinent al Municipal contra el Sant Rafel, un altre dels equips que també s’espera molt enguany, tenen l’oportunitat de causar una bona impressió i canviar la dinàmica.