Comencen les obres del nou edifici de Primària de ca ses Monges

Ja han començat les obres per construir el nou edifici de Primària del col·legi religiós de Sant Francesc, el Virgen Milagrosa, que popularment es coneix com a ca ses Monges. La llicència d’obra major sol·licitada el 2014 fou atorgada pel Consell el passat dijous 30 de gener i l’endemà, ja havien començat les feines.
El nou edifici, ubicat a la façana del carrer Sant Joan, comptarà amb dos plantes i un soterrani. Aquesta construcció donarà espai a sis aules, uns banys, un despatx i una sala de professors. A més, al soterrani hi haurà un saló d’usos polivalent que s’emprarà com a gimnàs i menjador, entre altres funcions.
Des d’aquest centre educatiu d’infantil i primària han informat a Ràdio Illa que les obres haurien d’estar executades abans del 30 de juliol de 2021. Ara bé, el col·legi té previst sol·licitar al Consell la possibilitat de seguir amb les feines durant la temporada turística amb la voluntat de retallar el termini de finalització de les obres.

Centre de Primària
Recordam que el Col·legi Virgen Milagrosa ha començat a impartir primer i segon de Primària en el present curs 2019-20, i de cara al pròxim setembre, està previst oferir primer, segon i tercer de Primària, amb un grup per curs. Fins que no finalitzin les obres, les classes es portaran a terme en una aula de l’edifici antic i en les aules prefabricades, que compten amb climatització.
D’altra banda, des del centre s’ha indicat que s’estudia sol·licitar la concertació del cicle de Primària, tal com ja succeeix amb el cicle d’infantil.

La Madre Reina, a Ràdio Illa
La directora titular del centre, Madre Reina, concedirà a Ràdio Illa una entrevista per explicar les obres del nou edifici i el projecte educatiu de ca ses Monges. La cita és demà dijous a les 9:10 h o 16.10 h en la reemissió.

About Author

background