Compromís demana obrir l’accés provisional al trànsit a la plaça del carrer Guillem de Montgrí

En el ple del passat 29 de març la nova consellera de Compromís amb Formentera Verónica Castelló, demanà a l’equip de govern que obri la plaça empedrada del carrer Guillen de Montgrí al trànsit, pel que resta de temps fins a acabar les obres del primer tram de l’Avinguda Joan Castelló per tal d’evitar la situació que representa el tall d’un dels vials de la carretera principal.

Segons la formació insularista «el carrer Guillem de Montgrí podria ser una alternativa per desviar el trànsit procedent de la carretera PM-820 en sentit Sant Francesc».
Segons Castelló, «actualment els usuaris de la carretera han de patir molèsties d’embussaments, aturades de trànsit i desviaments perfectament evitables». La proposta de Compromís, va ser rebutjada en el ple de divendres, però la consellera de l’oposició confia en el fet que GxF s’ho pugui repensar.
D’altra banda Compromís ha destacat que a la memòria de les obres que enguany s’executen a Sant Ferran es parla de tot un seguit d’intervencions del qual es consellers a l’oposició no en tenen cap coneixement.

About Author

Comments are closed.

background