TOP
L’accident ha tengut lloc en el km 12,5 de la carretera principal.

Ingressat a l’UCI després de xocar contra un arbre a la pujada de la Mola

Un home de 31 anys ha set traslladat “amb politraumatismes i en estat greu” a l’Hospital de Formentera i posteriorment en helicòpter a l’Hospital de Can Misses, segons informa el 061. El cotxe que conduïa ha impactat contra un arbre, aquesta matinada a les 2.25 h, al km 12,5 de la PM-820, al principi de la pujada de la Mola, prop de la pizzeria Acapulco.
L’àrea de Salut ha informat avui a primera hora que l’home es trobava estable i conscient i que se l’havia ingressat a la unitat d’hospitalització de Traumatologia. Al llarg del matí, però, l’equip facultatiu ha decidit traslladar el pacient a l’UCI per supervisar amb més mitjans la seva evolució. El servei de Salut informa que el pacient es troba “estable dins de la gravetat”.
Els bombers del Consell de Formentera han acudit al lloc dels fets, on la víctima de l’accident es trobava atrapada a l’interior del vehicle. Els bombers han emprat una ferramenta hidràulica per obrir la porta del conductor i facilitar als sanitaris la valoració del pacient i la seva extracció. Després, juntament amb els serveis de xarxa viària, s’ha fet neta la via, ja que el vehicle havia perdut líquids inflamables.
Hi han intervengut tres bombers amb dos vehicles, un patrulla de la Guàrdia Civil, una ambulància del 061 que ha traslladat el ferit i efectius de la xarxa viària. Els bombers han finalitzat el servei a les 5.00 h.

Compartir

PROGRAMES