Contacontes de Xènia Fuertes, avui al Mini Nadal

L’espai per infants Mini Nadal acull avui un contacontes sobre les festes nadalenques conduït per na Xènia Fuertes. Recordam que aquest espai està obert cada dia de 17.30 h fins a les 19.30 h amb tallers, pintures i jugarois. A més, els dilluns se celebren activitats especials com contacontes, tallers de plastilina, de pintura i de mascares.

Exposició col·lectiva de Nadal
Així mateix, aquest vespre s’inaugura l’exposició col·lectiva de Nadal, una mostra que engany ret homenatge al desaparegut David Vergara qui, juntament amb la seva esposa Sabine, va impulsar l’obertura de l’Ajuntament Vell com a sala municipal d’exposicions i durant 15 anys va treballar desinteressadament per organitzar exposicions i esdeveniments artístics a l’illa.
La inauguració és avui a les 20 h i la mostra recull les obres de 13 artistes de Formentera: Enric Riera, Aaron Keydar, Juan Moreno, Pilar Mena, Lesliey Hulme, Franz Kokowashi, Robert Hawkins, Mar Ample, Anna Ametller, Maribel Escandell, Diana Masiliauskas, Teresa Matilla i Josep Maria Moreu.

About Author

Comments are closed.

background