TOP
Rúbrica del conveni. Foto: CIF

Conveni entre el Consell i la SD Formentera per als actes del 50 aniversari del club

Consell i SD Formentera han signat un conveni de col·laboració per a la realització de diversos actes i esdeveniments esportius i socials de cara a commemorar el 50è aniversari del club esportiu, que es compleix el 7 de setembre.
El Consell hi col·labora econòmicament amb 18.000 euros. Així mateix, des de l’Arxiu d’Imatge i So s’ofereix suport logístic i material per a l’arxiu, conservació i divulgació de documents gràfics (vídeos, fotografies, etc.) relacionats amb el club, que tenguin interès històric i també des de les diferents àrees de la institució es col·laborarà amb el suport logístic per a la resta d’actes.

Nodrida agenda d’actes fins Nadal
Entre els actes previstos des de setembre fins Nadal, la SD Formentera ha programat diversos homenatges als presidents de l’entitat, a antics jugadors i a treballadors del club; un partit amistós del primer equip com un dels actes centrals de la celebració; un acte de futbol femení; la realització d’un documental sobre la història de l’entitat; exposició, cicle de xerrades i taules redones divulgatives de la història del futbol a la nostra illa; activitats per a al·lotes i al·lots; i una festa de commemoració d’aquest mig segle d’història.

Compartir

PROGRAMES