TOP
Juanma Costa a Ràdio Illa. Arxiu.

Costa, sobre la llei de Turisme: “D’acord amb el fons” però demana ajudes per abordar els canvis

Juanma Costa, president de l’Associació Hotelera de Formentera, ha explicat a Ràdio Illa que el sector que representa està d’acord “amb el fons” de la nova llei de Turisme. El text, que ha set presentat recentment per part de la presidenta autonòmica, Francina Armengol, aborda aspectes mediambientals i de reducció de la sinistralitat laboral.
Costa ha assenyalat que el Govern està finalitzant el redactat amb, entre altres actors, la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera. El cap de la patronal formenterera espera que el text definitiu reculli ajudes per impulsar les modificacions en la planta hotelera i certa flexibilitat pel que fa als terminis d’aplicació.

Entre altres canvis, la norma vol establir la instal·lació de llits elevables per facilitar la feina a les més de 20.0000 cambreres de pis de la comunitat, a més de mesures com la reducció de residus i articles d’un sol ús, el foment de l’estalvi d’aigua i de productes km 0 o la substitució de les calderes de fuel per altres que estiguin alimentades amb electricitat o gas natural. En aquest sentit, Costa ha indicat que cal assegurar-se que la xarxa de Formentera pugui satisfer l’augment de la demanda que pogués representar la posada en marxa de les noves calderes elèctriques.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES