TOP
Els serveis de neteja han detectat als darrers dies l’acumulació de residus al voltant dels contenidors, tot i estar buits. Foto: CIF

Crida al civisme a l’hora de dipositar residus 

El Consell recorda a la ciutadania l’obligació que té de separar els residus en origen i dipositar-los a l’interior del contenidor atenent a la seva tipologia: contenidor gris o de rebuig, contenidor blau per a paper i cartó, contenidor groc per a envasos lleugers (brics, llaunes i plàstics) o al contenidor verd per dipositar el vidre. Els serveis de neteja han detectat als darrers dies l’acumulació de residus al voltant dels contenidors, tot i estar buits.
“Dipositar de forma correcta els residus, no és sols una qüestió estètica sinó també de salut pública de primer ordre, tant pel personal que buida els contenidors i neteja els nostres carrers, com per a la resta de la ciutadania”, ha assenyalat el conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, que ha fet una crida “a la responsabilitat de la ciutadania perquè entre tots mantinguem l’illa neta”.

Tancament d’instal·lacions
Davant la situació excepcional arran de la crisi sanitària, s’han tancat les següents instal·lacions municipals: Centre de Descontaminació de Vehicles des Cap de Barbaria, deixalleria Municipal del polígon industrial, abocador de Residus no Perillosos des Cap de Barbaria per a l’aportació de residus de construcció i demolició, així com per les restes de poda i jardineria. El tancament es perllongarà mentre duri la situació d’alarma.
Des de l’àrea de Medi Ambient es recorda que s’ha reforçat la neteja i desinfecció de les zones més concorregudes de les vies públiques i en especial al voltant de farmàcies, supermercats, establiments d’alimentació, entitats bancàries, etc.
Així mateix, es demana seguir les recomanacions indicades des del Ministeri de Sanitat respecte al tractament dels fems a la llar tant normalment com en habitatges amb afectats per Covid-19.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES