TOP
Cartell de l’activitat.

Curs de dispensació responsable d’alcohol

L’àrea de Benestar Social organitza dimarts vinent, 5 d’abril, un curs de dispensació responsable d’alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d’establiments. El curs ésde franc i es pot realitzar en dues sessions, de 10 h a 12 h o de 17 h a 19 h a la sala de plens del Consell.

Espais de música i ball més segurs
El curs forma part de les accions promogudes dins de la campanya ‘No t’ofeguis en alcohol’ que impulsa el Consell i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la Pimef, la Cambra de Comerç i la Federació Hotelera.
L’objectiu d’aquesta formació és adquirir els coneixements claus per tal de fomentar uns espais de música i ball més segurs i augmentar la sensació de benestar en les persones usuàries. També es busca familiaritzar-se amb els diferents tipus de drogues i consums que coexisteixen en els espais de música i ball; identificar i anticipar‐se correctament a situacions de risc i evitar que puguin convertir-se en problemàtiques, esdevenir referents en la transmissió de valors, informació i eines preventives en termes de salut; i conèixer i saber aplicar correctament les pautes preventives en dispensació responsable d’alcohol, consum de drogues i conductes violentes.

El curs s’adreça a persones majors de 18 anys. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 4 d’abril al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat indicant nom complet, número de telèfon i horari de preferència per realitzar la formació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES