TOP
Cartell de l’Illa a Escena.

Dansa, música, teatre i espectacles familiars a L’Illa a Escena d’aquesta tardor

L’àrea de Cultura ha presentat avui el programa d’arts escèniques i musicals L’Illa a Escena per aquesta tardor, del 24 setembre a l’11 de desembre.
El cartell recull set espectacles de dansa, música, teatre i espectacles familiars adreçat al públic adult, juvenil i infantil. La consellera de Cultura, Susana Labrador, espera que “el públic gaudeixi de la programació de qualitat que s’ha preparat per fomentar l’oferta cultural i donar alternatives d’oci a la població de l’illa”.

Setembre
EI dissabte 24 de setembre tindrà lloc el concert Alte Liebe del grup Trio Bórea. Alte Liebe és el seu primer projecte, un concert de música de cambra que combina una peça audiovisual digital i interactiva que reuneix la vida i l’obra de tres grans músics del segle XIX Robert Schumann, Clara Schumann i Johannes Brahms, peces que estaran enllaçades a través d’una narració basada en els seus documents epistolars.
El concert serà a les 20 h a la Sala de Cultura Cinema.

Octubre
El segon espectacle serà una obra de teatre familiar. La companyia lleidatana Zum Zum Teatre presenta Soc una nou. L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. Tot canvia el dia en què n’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera.
L’obra, Premi Feten 2021 a la millor direcció i a la millor interpretació coral, es representarà el diumenge 2 d’octubre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema.

Imaginaris Monstruosos, de la Lioparda Teatre, serà l’espectacle encarregat de commemorar el Dia Internacional per l’Acció de la Despatologització Trans.

Imaginaris Monstruosos és un espectacle de teatre visual, titelles o pròtesis, per a públic jove i adult, amb un aire innovador i transgressor, que pretén posar en el centre els marges. El text aquí és breu i poètic, d’acord amb el llenguatge simbòlic que es proposa, un muntatge que convida a viatjar des de la incertesa que provoca la foscor del monstre fins a la tendresa que es desperta quan reconeixem la vulnerabilitat que ens és pròpia.
L’obra es representarà el dissabte 22 d’octubre a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema.

Novembre
El primer espectacle de novembre serà El Plan, d’Olympia Metropolitana i El punt de la i, una comèdia negra en la qual els protagonistes es despullen a poc a poc de les seves màscares socials, per dur fins als límits tot el seu instint de supervivència i la noció de l’amistat.
L’obra es podrà veure dissabte 12 de novembre a les 20.30 h a la Sala de Cultura (Cinema)

La segona proposta de novembre serà Natanam, un espectacle de dansa per a tota la família de la companyia DA.TE Danza. En aquest espectacle de dansa contemporània veim dos intèrprets, dos amics, dos còmplices que es troben en una sala de jocs. Descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra ordenats i a la seva disposició.
L’obra, guanyadora del Premi Feten 2021 a l’Apropament de la Dansa a la Primera Infància, tindrà lloc dissabte 26 de novembre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema.

Desembre
Desembre comença amb Matrimoni per medicina, la nova comèdia teatral del Grup de Teatre des Cubells. Un pare ric vol casar la filla amb l’home que a ell li convé. Les coses es van complicant a mesura que el temps passa i acabarà prenent de la seva pròpia medicina.
L’obra es representarà el dissabte 10 de desembre a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema.

Per concloure la programació de L’Illa a Escena, el diumenge 11 de desembre, els més petits de la casa podran gaudir de La màgia dels colors, de Shows Ibiza, un espectacle de màgia, lúdic i educatiu on els infants aprendran a posar nom a les seves emocions a través dels colors.
L’obra serà diumenge 11 de desembre a les 18 h a la Sala de Cultura Cinema.

Preus i entrades
Els espectacles adreçats al públic infantil tenen un preu de 4 euros i els espectacles adreçats al públic adult, de 7 euros. Les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, famílies monoparentals, famílies nombroses i persones amb diversitat funcional tindran un 50% de descompte en el preu de les entrades.

Les entrades es podran adquirir a www.entradesformentera.cat a partir del divendres de la setmana anterior de cada espectacle. Excepte les del primer espectacle, el concert Alte Liebe que tindrà lloc el pròxim dissabte 24 de setembre que les entrades sortiran a la venda dilluns vinent.

Compartir

PROGRAMES