TOP
Cartell d’activitats del Casal de Joves.

Dansa, Sant Jordi i activitats de conscienciació al Casal de joves

El Casal de Joves ofereix una nodrida agenda d’activitat per a aquest abril. Les propostes s’enceten avui dimarts a les 18.30 h, amb l’inici del cicle de Xerrades en Línia arran del Dia de la Visibilitat Transgènere, a càrrec de l’Associació Chrysallis. La resta de xerrades es faran el divendres 16 a les 18.30 h i el dimecres 28 a les 17 h. Aquestes xerrades també es poden seguir presencialment des del Casal.

Altres activitats
Les propostes continuen, de demà dimecres fins dissabte amb el Formentera Film Project. Aquest projecte es fa gràcies a la col·laboració del Formentera Film i el Casal de Joves i es basa en la realització d’un vídeo de les joves de les classes de dansa urbana. El dimecres 14 hi haurà la projecció al Casal de Joves del documental Madre Tierra i el dijous 15 es podrà visionar al mateix centre l’exposició No t’ofeguis en l’alcohol, que finalitza el dia 30.
El dimecres 21 tindrà lloc una Gimcana d’Skate als voltants del Casal. El divendres 23 se celebrarà la diada de Sant Jordi amb treballs manuals sorpresa i l’endemà es realitzarà una instal·lació de llum negra. Les activitats continuaran el dijous 29 amb una projecció per celebrar el Dia Internacional de la Dansa al Casal de Joves i el divendres 30 amb una proposta de decoració “casalera”.

Conscienciació i sensibilització coneixent altres realitats
La consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha destacat que “des del Casal sempre programem activitats que busquen la conscienciació i la sensibilització a través del coneixement d’altres realitats. Aquest mes, per exemple, tractam el fenomen transgènere, però també parlam del medi ambient o sobre el consum d’alcohol, en diferents formats (xerrades, exposicions i documentals). Així mateix, procuram que sigui un espai per fomentar la creativitat de tota mena, sigui amb dansa, amb treballs manuals o amb fenòmens científics. I aquest mes d’abril, naturalment, no podíem faltar a la cita amb Sant Jordi”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES