TOP
La llanxa de control de la posidònia dies enrere al varador de la Savina. 7bts

Demà es posa en marxa el servei de vigilància de la posidònia

Demà dimecres, 15 de maig, arrenca l’activitat el Servei de Vigilància de la Posidònia a Formentera, un servei que tindrà un equip de cinc embarcacions operant durant la temporada estival, tot i que s’iniciarà amb una sola llanxa i a partir de l’1 de juny es desplegaran les cinc embarcacions.

Fins al 10 d’octubre
Com en les darreres temporades, l’empresa EULEN serà l’encarregada de prestar aquest servei que s’estendrà fins al 30 de setembre amb dues embarcacions addicionals que romandran operatives fins al 10 d’octubre.

El pressupost per a aquest servei a la nostra illa és de 168.000 euros anuals, finançat en part pels Fons Next Generation de la Unió Europea i executat a través de l’IBANAT.

Telèfon per avisar de possibles agressions a la posidònia
El servei es coordina amb altres embarcacions i reserves marines a través del Telèfon Posidònia, gestionant consultes i denúncies relacionades amb el fondeig incorrecte d’embarcacions.

El número 617 97 51 72 és l’habilitat per atendre a qualsevol persona que detecti una possible agressió a aquesta planta protegida. Els avisos es poden fer per telèfon o per missatge de WhatsApp.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES