Denunciat per intentar embarcar-se cap a Eivissa sense motiu justificat

La Guàrdia Civil va aixecar ahir al port de la Savina una acta administrativa per desobediència a un viatger que pretenia desplaçar-se en vaixell a Eivissa sense motiu justificat i que finalment es va quedar a terra. Aquesta setmana, és la tercera persona que és denunciada pel mateix motiu a la línia pitiüsa.
D’altra banda, agents de l’institut armat van denunciar ahir a l’aeroport d’Eivissa a un passatger amb destinació a Barcelona i li van impedir l’embarcament a l’avió per no estar justificat el seu viatge i no complir els requisits que estableix l’estat d’alarma.
Així mateix, l’aeroport d’Eivissa ahir va rebre 175 viatgers en tres vols d’entrada i altres 165 van abandonar l’illa en tres vols de sortida. Un dels vols d’arribada, procedent d’Alemanya, va aterrar amb 10 passatgers, segons informa la Delegació del Govern.
Recordam que continuen vigents les restriccions a la mobilitat pel que fa als viatges entre illes i amb la Península. Així, només estan autoritzats els desplaçaments en els supòsits següents: viatges per tornar a la residència habitual, per motius laborals inajornables, per causes sanitàries i per tenir cura de persones grans o discapacitades.

About Author

Comments are closed.

background