El capità del Formentera, Alberto Górriz, durant una jugada del partit.

Derrota contra un bon València Mestalla (0-1)

El Formentera no ha pogut sumar contra el València Mestalla, tot i jugar amb un home més tota la segona part. Amb aquest resultat els roig i negres es mantenen a la part mitjana alta de la classificació del grup tercer de 2a RFEF.
El filial valencianista es presentava amb diversos jugadors amb fitxa de Primera Divisió, i ahir a la tarda ja entrenava al Municipal de Sant Francesc per preparar el partit de diumenge. A l’inici del partit el Formentera ha sortit exercint una pressió molt alta. El València, sortint ràpidament des del mig del camp i portant perill a la porteria d’Òscar Santiago. Els formenterers han xutat entre els tres pals en diverses ocasions, però el porter visitant ha salvat el seu equip. Al minut 22, Alberto Marí ha aprofitat una bona jugada del València Mestalla per marcar el 0 a 1, després d’arribar a línia de fons, fer passada de la mort i rematar a porteria buida després d’un refús dels roig i negres. Al minut 42 els valencians es quedaven amb un jugador menys, després de l’expulsió de Marcus, per una agressió. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.
A la segona part el Formentera ha sortit disposat a capgirar el marcador, aprofitant la superioritat numèrica, però tot i controlar el joc no ha aconseguit portar gaire perill a la porteria de Bernat, el porter visitant. L’ocasió més clara ha set per Nando Quesada, que al minut 84 ha xutat per sobre del travesser.
Diumenge vinent el Formentera jugarà el derbi pitiús contra la Penya Deportiva, a les 12 h al Municipal de Sant Francesc.