Prèvia del partit amb l’escalfament dels dos equips (X. Guasch)

Derrota davant del campió i final de lliga amb nervis (Terol 2 Formentera 1)

Setena jornada seguida del Formentera sense guanyar que s’ha trobat un atmosfera extraordinària de futbol a Terol, on l’equip local ha fet els deures davant 2000 aficionats i ha certificat el campionat i l’ascens a Primera RFEF en guanyar 2 a 1, mentre que els homes de Michel Alonso, que acumulen quatre derrotes i tres empats en els darrers set partits, disputaran els dos darrers partits amb el fantasma del descens rondant a prop.

No ha sigut un mal partit dels roig i negre, que futbolísticament ha plantat cara a un Terol motivadíssim -amb rebuda espectacular de l’afició, presència institucional al més alt nivell a la llotja i tots els actes preparats per celebrar l’ascens- que s’ha avançat en l’electrònic en la primera arribada als confins d’ Oscar Santiago, al minut 12. Però dos minuts més tard, Gorriz, aprofitant una internada amb molta classe d’Ekiza per la banda dreta, ha rematat de cap al fons de la xarxa per empatar la comtessa. No obstant això, i malgrat les ganes dels homes de Michel Alonso de jugar bé la pilota, els aragonesos han tornat a avançar-se al 38 en la sortida d’un córner i aprofitant un error clamorós de marcatge de la defensa formenterera.

El marcador ja no s’ha mogut tot i que els locals han gaudit d’alguna arribada clara per ampliar la diferència.

La setmana vinent el Formentera té una autèntica final contra el cuer al Municipal de Sant Francesc en la que no tenen altra opció que guanyar per seguir depenent de si mateixos per mantenir la categoria.