Juan Villar i Adri Cardona disputen una pilota durant el partit. SDF

Derrota del Formentera B en l’estrena a regional preferent

El Formentera B ha començat la lliga de Regional Preferent 22/23 amb mal peu en caure derrotat per 1 a 2 davant l’Inter Ibiza aquesta tarda al Camp Municipal d’Esports.

El partit que s’ha posat barda amunt des del principi pels d’Armando Manthan, ja que l’àrbitre ha xiulat penal al minut 2 a favor dels visitants, una pena màxima que Prefa ha transformat en el primer gol del partit.
El conjunt eivissenc ha tornat a veure porteria en el minut 26 amb un gol des de la frontal de l’àrea obra de Pusilico, que ha col·locat la pilota lluny del porter local Pedro Arribas.

L’Inter Ibiza s’ha mostrat superior durant la primera mitja hora de joc, però el Formentera B ha sabut reaccionar davant d’aquest resultat advers i ha començat a dominar la zona de mitjos.
Fruit d’aquesta reacció, els roig-i-negres han combinat diverses jugades d’atac trobant premi al minut 28, quan Liam ha completat una gran jugada individual en deixar enrere dos defenses i ha marcat el primer gol del conjunt formenterer amb un xut creuat que ha fet impossible l’estirada del porter visitant.
L’equip d’Armando ha pogut empatar el partit al minut 32 amb un xut de falta directe que Juan Villar ha enviat al travesser.

Abans d’arribar al descans, el tècnic local ha donat entrada a Jordi Haro en substitució del jove José Mario.

A la represa, el Formentera B ha tornat a moure files i han entrat Yordi i Zaka en el lloc de Carlos i Liam.

El segon temps ha estat molt igualat i els roig-i-negres han pujat una marxa més, però el marcador ja no es mouria fins al xiulet final.