Una jugada del partit del Formentera amb el València Mestalla. SDF

Derrota dolorosa contra el València Mestalla (1 – 3)

El Formentera ha vist com el València Mestalla s’emportava els tres punts del Municipal, en un partit poc vistós en què els visitants no han gaudit de moltes ocasions, però han sabut aprofitar la qualitat dels seus jugadors més talentosos per guanyar el partit. Amb aquest resultat els roigs i negres queden amb 12 punts, al límit de les places de descens.
El Formentera es presentava amb algunes baixes importants, com la del porter titular Johann Guzmán. El filial del València arribava amb tot el seu potencial, perquè aquest cap de setmana no s’ha disputat jornada a Primera Divisió.
El partit ha començat amb una lluita aferrissada pel control de la pilota, amb molts duels i molt joc al centre del camp. Els valencians mostraven ser un equip molt físic i ha set al minut 20 quan Hugo González ha aprofitat un refús a dins de l’àrea roig i negra per afusellar al porter Dani García (0-1). Cap dels dos equips ha gaudit d’ocasions de gol durant la primera part, tot i que el Formentera ho ha provat mitjançant centrades laterals.

L’afició del Municipal, durant el partit contra el filial del València. SDF

El segon temps ha començat molt bé pels interessos formenterers. Al minut 48 Antonio ha rematat a gol una centrada de Diego de la Mata en una jugada a pilota aturada (1-1). El Formentera empatava i semblava que es podia puntuar al Municipal contra un gran equip. Però l’alegria ha durat ben poc, perquè al minut 60 Hugo González ha fet una gran jugada personal per plantar-se davant del porter local i batre’l amb un xut a l’escaire, posant l’1 a 2 a l’electrònic. A partir d’aquest moment el partit ha set molt poc vistós. Pèrdues de temps constants, interrupcions del joc i desesperació dels homes de Maikel Romero que veien com amb molt poc el València es posava per davant. Els jugadors de més qualitat han fet la diferència en un partit que ha acabat quan al minut 90 els valencians s’han tornat a avançar mitjançant Tejón (1-3).
La pròxima cita serà contra el Torrent, equip de la part alta de la taula, que visitarà el Municipal diumenge a les 11 h.