TOP
Escalfament previ al matx. XG

Derrota en la visita a un camp històric (Hèrcules 1 – 0 Formentera)

El Formentera ha caigut aquest diumenge al José Rico Pérez davant l’Hèrcules per 1 a 0. Mal resultat pels homes de Míchel Alonso que, així i tot, no els penalitza a la classificació, on mantenen el cinquè lloc, en places de play-off d’ascens, gràcies a la derrota del Terrassa i l’empat del Manresa, els seus immediats perseguidors.

En els prolegòmens del partit, el conjunt local ha fet entrega d’una samarreta amb el nom de Diego de la Mata, en homenatge per l’acció heroica que va tenir el jugador salvant una boixa que s’havia ennuegat al Municipal en un dinar posterior a un partit.

El matx ha començat amb el Formentera molt millor que l’Hèrcules, que semblava adormit. Els roigs-i-negres portaven la batuta i protagonitzava les millors jugades d’atac, l’afició alacantina es començava a incomodar i fins i tot increpava als seus per la manca d’actitud.
Al minut 23, però, i després d’una falta molt discutida pels formenterers, Míchel ha transformat el xut per avançar als locals (1-0) i els blanc-i-blaus, que no havien gaudit de cap ocasió de gol, veien com en una falta directa es posaven en avantatge a l’electrònic del José Rico Pérez.
El Formentera ha reaccionat bé i ha pogut empatar al minut 40 mitjançant un xut de Celihueta, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Amb la mínima avantatge pels locals s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb els homes de Míchel Alonso pressionant molt a dalt per no deixar sortir jugant als alacantins, encara que aquest esforç ha anat diluint a poc a poc i el partit ha esdevingut avorrit, amb poc joc d’atac i moltes pauses.
No ha estat fins als darrers minuts que l’Hèrcules ha començat a cometre errades que el Formentera no ha pogut aprofitar per empatar mentre la grada local es posava cada volta més nerviosa.
Els roigs-i-negres han tingut alguna ocasió de gol mitjançant alguna rematada de Górriz, que ha sortit de la banqueta a la segona part. Petits detalls que han condemnat al Formentera, en un partit molt igualat que ha acabat guanyant per la mínima l’Hèrcules.

Diumenge vinent toca derbi contra l’Eivissa Illes Pitiüses al Municipal de Sant Francesc.