TOP
Final del partit amb els jugadors del Formentera abatuts Foto: Jane Wenham)

Descens a Tercera (Izarra 1 Formentera 0)

El Formentera ha tornat a perdre contra l’Izarra per un gol a zero en el partit de tornada de l’eliminatòria de descens a Tercera, i ha consumat així, al final d’una temporada irregular, la pèrdua de categoria després de tres anys seguits a la quarta divisió del futbol espanyol.

En un camp de joc amb una superfície impròpia de la categoria, el Formentera no s’ha acabat de trobar còmode davant un equip amb molt d’ofici que s’ha defensat amb molt d’ordre i experiència i que amb prou feines ha concedit ocasions malgrat la pressió i els intents d’arribada dels roig i negre. Els navarresos han fet exactament el mateix que el partit d’anada i han aprofitat una de les úniques ocasions que han tingut, quan en una treta de córner a favor dels de Maikel, la rapidíssima contra dels locals ha habilitat al seu millor home, Arbeloa, també golejador al Municipal de Sant Francesc fa una setmana, que ha afusellat Guzmán a les acaballes de la primera part.

En la segona part, el Formentera ha volgut atacar amb més cor que cap, i no ha sigut capaç de retallar els dos gols de marge dels navarresos. Només en l’empenta final, els de Maikel han aconseguit connectar algun xut entre els tres pals sense l’encert necessari per aspirar el somni.

Al final del partit, els roig i negre han quedat abatuts sobre el terreny de joc, amb llàgrimes als ulls, incapaços de fer declaracions, havent fregat la permanència durant molts moments de la temporada en el grup més temible de la Segona Rfef espanyola. L’any vinent, amb el cap ben alt, el Formentera lluitarà per retornar a aquesta categoria en el grup balear de Tercera Rfef.

Izarra – Formentera, final del partit
Foto: X. Guasch)

Izarra – Formentera, final del partit: Javi Rosa amb llàgrimes als ulls
Foto: Jane Wenham)

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES