TOP
Imatge de la presentació de la campanya per afavorir el comerç local.

Descomptes, regals i avantatges per comprar a l’hivern a Formentera

La consellera de Comerç del Consell de Formentera, Ana Juan, acompanyada pel president de la Pimef, Josep Mayans, i la gerent Lidia Álvarez i la representant de la Cambra Comerç d’Eivissa i Formentera, Caterina Tur, han presentat avui diferents campanyes comercials per incentivar les vendes del petit comerç a l’illa durant aquests mesos.

Black Friday
En primer lloc, aquest divendres 29 novembre, el Consell de Formentera i la Pimef han posat en marxa la jornada ‘Black Friday a Formentera’ a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 € que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d’una targeta regal de 50 €. El guanyador es donarà a conèixer el dimarts 3 de desembre i podrà recollir el seu premi a les oficines de Pimef.

Al Nadal, Compra a Casa
De cara a les festes de Nadal, s’ha activat la campanya ‘Al Nadal compra a casa’. Un any més premiarà les compres que es realitzin a Formentera durant les festes nadalenques. Així, enguany per Nadal se sortejaran entre totes les compres que es realitzin durant aquest període els següents premis: 3 targetes Compra a Casa amb un saldo cadascuna de 200, 100 i 50 euros respectivament.
“Amb aquesta campanya des del Consell de Formentera volem fomentar les compres al petit comerç, fomentar que els nostres pobles tinguin vida durant el Nadal, i així d’aquesta manera fem que els nostres habitants sense sortir de l’illa puguin gaudir d’un Nadal com es mereixen”, ha senyalat la consellera Ana Juan.

Més de 2.300 targetes de Compra a Casa
El president de la Pimeef, Josep Mayans, també ha destacat que actualment són 29 els establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa el 2016 s’han expedit 2.322 targetes. Mayans ha subratllat l’increment de l’import de les compres, que ha passat d’1.272.366 euros l’any 2018 a 1.781.272 euros l’any 2019. Enguany s’ha acumulat també 35.967 euros en descomptes enfront de les 24.451 de l’any passat.

Concurs d’aparadorisme Nadalenc
Per altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el XIII Concurs d’aparadorisme Nadalenc amb l’objectiu de promoure l’ambient festiu nadalenc entre els establiments de l’illa. El període d’inscripcions finalitza avui i en total s’han inscrit un total de 12 comerços. Els premis es faran públics el 2 de desembre, i consistiran en un 1r premi de 225 € i una placa de reconeixement, un 2n premi de 150 € i placa de reconeixement, i un 3r premi de 75 € i placa de reconeixement.

Nova campanya d’hivern
Finalment, la consellera de Comerç ha destacat que enguany, com novetat, la Campanya d’Hivern continuarà després de les festes. Així, el Consell de Formentera amb col·laboració de la Pimef continuaran potenciant les vendes del petit comerç durant els mesos d’hivern. Totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa durant l’última setmana de cada mes (gener, febrer i març), podran accedir al sorteig d’una targeta amb un saldo cadascuna de 50 €.
Per poder accedir al sorteig han de fer una compra mínima de 15 €. El sorteig del mes de gener es realitzarà la primera setmana de febrer; el de febrer, la primera setmana de març; i el de març, la primera setmana d’abril.

Compartir

PROGRAMES