TOP

Desena edició del Formentera 20, del 5 al 8 de maig

Entre els dies 5 i 8 de maig tendrà lloc a la nostra illa la X edició del Formentera20. Durant quatre dies, experts en cultura digital, comunicació i creativitat, compartiran idees i talent en diferents espais de l’illa, ho faran en un format reduït en una cita que ha esdevengut ineludible per als amants de l’entorn digital.

Referent a l’entorn digital
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció “per celebrar els deu anys d’aquest esdeveniment que reuneix experts en comunicació i màrqueting a Formentera i que, a més, suposa una oferta per atreure visitants a l’inici de la temporada”, i ha destacat que “el Formentera20 és per si mateix un certamen que ajuda a posicionar la marca Formentera com a referent a l’entorn digital”.

Experts de les plataformes més importants
La directora del Formentera20, Rosa Castells, ha declarat que per celebrar el dècim aniversari del festival “hem reunit per primera volta experts de les plataformes més importants del moment”. Castells ha afegit que “en el mateix esdeveniment comptarem amb directors i representants de Netflix, Meta (Facebook) Twitter, Prisa, TikTok… juntament amb grans professionals com ara el publicista Toni Segarra, Bruno Sellés, cofundador de Vasava, i Isabelita Virtual”.

Equip d’experts
Inaugurarà l’edició Toni Segarra, publicista, considerat un dels millors creatius del segle XX.
L’acompanyaran M. Jesús Espinosa de los Monteros, directora general de Prisa Audio; Emilio Pila, director de Twitter Next; Pepa Rojo, directora creativa de Meta (Facebook); Pablo Skaf, director Partner Marketing Spain & Portugal a Netflix; Ana Gómez, Head of Agencies Partnerships a TikTok; Bruno Sellés, cofundador i director creatiu de Vasava; Isabel Martínez, directora creativa d’@isabelitavirtual.

Inscripcions
Les inscripcions es podran fer en els pròxims dies al web www.formentera20.com, on també hi ha informació sobre els ponents i el programa complet. Els residents de Formentera tenen un 50% de descompte.

A qui va adreçat?
Va dirigit a professionals apassionats del món digital, emprenedors, comunicadors, amants del màrqueting i la comunicació, persones curioses i que volen aprendre i estar al dia en el món digital.
Es parlarà de comunicació, màrqueting, creativitat, brànding, continguts, xarxes socials, podcasts i les darreres tendències en noves tecnologies i innovació.
La proximitat entre tots els participants fa que hi hagi una xarxa real i un intercanvi d’idees
que serveixen com a punt de partida de nous projectes en un esdeveniment que un any més es resumeix sota el lema #DesconnectarPerConnectar.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES