TOP
Equip titular del Formentera aquest diumenge. SDF

Desfeta dolorosa (València Mestalla 4 – 2 Formentera)

Golejada dolorosa la que ha rebut el Formentera aquesta jornada en el seu enfrontament amb el València Mestalla. En un camp de gespa natural impecable i amb jugadors que tenen dinàmica del primer equip, el València ha passat per sobre dels roigs i negres.

El matx ha començat amb el Formentera pressionant molt amunt als locals, que de seguida han començat a dur perill a la porteria de Guzmán. Al minut 30 l’àrbitre ha xiulat penal a l’àrea formenterera i Gozálbez ha transformat la pena màxima (1-0). Al minut 40 Borja ha posat el 2 a 0 mitjançant un xut ras i només dos minuts després Gozálbez ha posat el 3 a 0 a l’electrònic.
El Formentera rebia tres gols en 15 minuts en un partit que se li ha posat barda amunt. Al temps afegit del primer període Ibán Ribeiro ha aprofitat una errada de la defensa del València per estrenar el marcador roig i negre (3-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Per la segona part el míster Maikel Romero ha efectuat tres canvis, donant entrada a Javi Rosa, Ismail El Harchi i Alberto Górriz. Més pólvora per un equip que volia retallar diferències al marcador. Però l’inici no ha sigut l’esperat i el Formentera ha vist com Pablo Gozálbez completava el seu hat-trick particular, posant el 4 a 1 al segon minut de joc. El porter Guzmán ha tingut molta feina per mantenir el resultat, fent grans intervencions en les arribades valencianes. A les acaballes del partit Ismail El Harchi ha retallat diferències amb un gol al minut 82 per posar el definitiu 4 a 2.

Diumenge vinent el Formentera tornarà a terres valencianes per enfrontar-se al Torrent a les 12 h.