Detingut un jove pel robatori en un habitatge de Sant Ferran

La Guàrdia Civil ha arrestat a Formentera a un algerià de 25 anys, pels presumptes delictes de robatori en domicili, furt d’ús de vehicle i atemptat a agents de l’autoritat.

La tarda del passat dia 16, una veïna de Sant Ferran denuncià que en arribar a casa observà a un home desconegut sortint amb diversos objectes de l’interior del seu habitatge. El jove, quan fou sorprès, saltà un mur de la part posterior de la casa i sortí corrent camp a través.

Amb la descripció facilitada per la propietària, una patrulla començà la recerca del presumpte lladre pels voltants de l’habitatge. Finalment es localitzà un ciclomotor que havia estat robat feia uns dies i després al presumpte autor dels delictes, mentre caminava per la carretera en direcció a Sant Francesc.

La Guàrdia civil procedí a la seva identificació, després d’observar com instants abans llançava a la cuneta diversos objectes.

Un cop identificat i després de localitzar els objectes, que coincidien amb els robats a l’habitatge, el jove va empènyer un dels agents que va caure a la calçada, i es va donar a la fuga.

Poc després fou interceptat i intentà agredir els agents, que van aconseguir reduir-lo, procedint a la seva detenció.

El ciclomotor, que havia estat robat pel detingut fou retornat al propietari i el presumpte lladre després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó.

About Author

Comments are closed.

background