TOP
La classe es farà a les 20.00 hores a la terrassa de la Confraria de Pescadors. FZ

Dia Internacional del Ioga amb Verònica Blume

El dimarts 21 de juny Formentera celebrarà el Dia Internacional del Ioga. Amb motiu d’aquesta celebració, el Consell i Puro Bienestar duran a terme, novament, una classe magistral única al port de la Savina amb una professional de primer nivell i amb projecció internacional, la model Verònica Blume.

“El camí de tornada a tu”
El 21 de juny és la data promulgada per l’ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d’una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l’ésser humà tot respectant els cicles de la naturalesa.
En aquest esdeveniment, titulat “El camí de tornada a tu”, es durà a terme una pràctica especial, íntima i molt personal. Es farà una classe magistral de ioga des de la consciència, que des de l’organització esperen que dugui a l’assistent a iniciar, recordar o reprendre aquest camí que el duu de tornada a si mateix.

La classe es farà a les 20.00 hores a la terrassa de la Confraria de Pescadors, al port de la Savina.
Aquesta activitat serà de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els fons es destinaran a la conservació de la posidònia. El preu de la inscripció és de 25 euros. L’aforament és limitat i no cal portar estoreta, però sí que caldrà roba d’abrigar per a la relaxació final.
Les persones interessades us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

 

Cartell de l’activitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES