TOP
Carme Lluch

Diagnosi d’autisme en l’edat adulta: “No faig públic el meu cas per jo, sinó pels que no ho poden explicar”

Us volem compartir aquesta entrevista que ahir dilluns vàrem emetre. La seva protagonista és na Carme Lluch. Ella és menorquina, veïna de Formentera des de fa tretze anys, mare d’un formenterer. Té estudis superiors de música, especialista en composició i és professora del Conservatori. Els seus instruments són el violoncel i el piano. També feu la música de l’obra de teatre Cap de Tortuga. Segur que la reconeixeu.

L’hem convidat perquè fa tres mesos va, com diu ella, “sortir de l’armari”, a través d’una publicació al facebook on exposava el seu tortuós camí per la depressió i la recent diagnosi d’autisme. Ens explica com s’ha sentit des de petita (“voler encaixar sempre a qualsevol preu és devastador per a un mateix”), la depressió severa que ha arrossegat durant anys i com afronta el present amb la confirmació de la sospita que té un trastorn autista.

Li agraïm la seva determinació per confiar en la ràdio pública de Formentera per, a través del seu cas, ajudar a les altres persones.

Us animem a clicar els enllaços que hem incorporat en aquesta publicació, així com aquest vídeo, i a escoltar-la a ella en el reproductor:

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES