TOP
Façana de l’Hospital de Formentera. Foto: Y.O.

Dimiteix la cap de l’Hospital de Formentera

Segons ha informat aquest matí l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, la subdirectora de gestió de l’Hospital de Formentera deixa el lloc per motius personals. D’aquesta manera, Ilana Martínez finalitza el dilluns la seva etapa com a subdirectora de gestió de l’Hospital de Formentera, després de comunicar a la direcció de l’Àrea de Salut aquesta decisió basada, segons llegeix el comunicat de l’Àrea de Salut, en motius de caràcter personal. Ara, la gerència obrirà una convocatòria oficial per a cobrir el lloc. Fins que es cobreixi aquesta plaça la gestió de l’Hospital de Formentera recaurà directament en la direcció de gestió de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.
Aquesta renúncia ha provocat certa sorpresa entre els treballadors de l’Hospital i, en algun cas, preocupació. No en va, la figura de subdirecció de gestió de l’Hospital de Formentera fa d’enllaç entre el centre sanitari formenterer i l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, amb la responsabilitat última, al cap i a la fi, de defensar els interessos i necessitats de l’hospital formenterer en els òrgans de gestió a Eivissa.
La gerència de l’Àrea de Salut ha agraït el treball realitzat per Ilana Martínez i se li desitja molta sort i èxits en la seva nova etapa.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES