Final del partit al camp Les Fontetes amb Xagi Guasch al centre de la imatge (Foto: Cerdanyola FC)

Diumenge de Resurrecció pel Formentera (Cerdanyola 2 Formentera 3)

El Formentera ha sumat els tres punts al camp del Cerdanyola, amb un resultat que dóna confiança i confirma la resurrecció de l’equip roig i negre. El Municipal Les Fontetes és un dels camps més difícils de la categoria, on els locals només havien perdut en dues ocasions fins ara.
El partit s’ha iniciat amb un ritme vertiginós, amb el Cerdanyola proposant un joc ràpid i directe. Els roigi negre han sabut trobar el seu espai en el joc en un camp que es caracteritza per ser dels petits de la categoria. Al minut 34, Iago Novo ha posat una passada a l’espai per Javi Sànchez, que ha regatejat al porter i ha avançat als formenterers (0-1). El Cerdanyola ha pogut empatar el partit amb una rematada que s’ha estavellat al travesser de la porteria d’Óscar Santiago. Els jugadors han marxat al descans amb aquest 0-1.
La segona part ha set molt moguda. Ha començat amb un gol de Javi Sánchez, que ha tornat a marcar mitjançant un xut creuat que ha engaltat a dins de l’àrea (0-2). Semblava que el partit podia estar de cara pels roig i negre, però cinc minuts després, al minut 56, l’àrbitre a xiulat un penal a favor dels locals. El penal l’ha transformat Pitu per posar l’1 a 2 a l’electrònic del Municipal Les Fontetes. Els catalans han collat molt, motivats per poder empatar el partit. I així ha set, al minut 77 Aliaga posava l’empat al marcador (2-2). Els homes de Michel Alonso no han abaixat els braços i han continuat pitjant, fins que Alberto Gorriz, que havia entrat a la segona part, ha rematat a gol una passada d’Adri Castro al minut 85, per posar el 2-3 final.
El Formentera suma la seva segona victòria consecutiva i es posiciona en places de play-off. El pròxim partit es jugarà diumenge que ve al Municipal de Sant Francesc a les 12h contra l’Europa.