TOP
Les jugadores de la pedrera del Cosmitos.

Diumenge intens de futbol sala amb el Cosmitos

Els equips de la pedrera del Cosmitos, amb jugadores de 7 a 14 anys, es desplaçaran diumenge a Eivissa per participar per primera vegada en la II Jornada de Futbol Sala 2020, que tendrà lloc a la pista de Figueretes i que està organitzada per la Federació de Futbol de les Illes Balears.
En categoria infantil el Cosmitos jugarà un triangular amb dos dels millors exponents del futbol sala pitiús, la Penya Deportiva i el Gasifred Atlètic. En categoria aleví, les formentereres també disputaran un altre triangular amb els mateixos rivals.
Des del Cosmitos es veu l’organització d’aquesta jornada com “una bona iniciativa per animar als clubs pitiüsos a inscriure equips en la disciplina de futbol sala femenina o mixta”. Recordem que a finals de 2019 el Cosmitos va enviar una carta a la Federació animant-la que aprofités les ajudes del Ministeri per impulsar l’esport femení.

El Cosmitos absolut juga a casa
D’altra banda, el Cosmitos de categoria absoluta juga la 15a jornada de la lliga femenina AIDEB contra el cuer, el San Pablo. La cita és diumenge, a les 18.30 h i una vegada més, el conjunt formenterer espera gaudir d’una bona entrada a les grades del Poliesportiu Antoni Blanc.

 

Compartir

PROGRAMES