TOP
L’embarcació de petita eslora amb què haurien arribat algunes de les persones detingudes, varada prop de s’Estufador.

Dos dels 17 detinguts per arribada irregular a Formentera donen positiu en coronavirus

Dos de les 17 persones que foren detingudes aquest dilluns a Formentera per desembarcar-hi de forma irregular han donat positiu a les proves PCR de detecció del coronavirus. Els dos afectats, que són asimptomàtics, hauran de complir una quarantena de 14 dies a l’Hospital de Can Misses i la resta dels detinguts, d’una setmana. De moment, tots els arrestats menys un, que és menor, segueixen sota custòdia de les autoritats a la comissaria de la Policia Nacional d’Eivissa.
Així mateix, els agents de la Policia Local, Policia Nacional i de la Guàrdia Civil que van estar en contacte amb el grup de detinguts hauran de sotmetre’s a una prova PCR. Així mateix el Consell ha informat que fins que se sàpiguen els resultats de la PCR, els agents de la Policia Local afectats romandran en quarantena.

Un menor entre els detinguts
La Delegació del Govern ha informat que els detinguts aquest dilluns són, “en la seva majoria homes joves de nacionalitat algeriana”. En el grup hi ha un menor, que queda sota custòdia del Consell de Formentera, que n’ha tramitat el seu ingrés al centre de menors Pare Morey d’Eivissa fins que se li trobi un altre centre que el pugui acollir, sigui a les Balears o a la Península. La Delegació del Govern ha indicat que els detinguts desembarcaren a Formentera a bord de dos embarcacions de fibra de petita eslora i motor forabord. Una d’elles fou localitzada prop del varador de s’Estufador, a la Mola, i l’altra no ha aparegut.

Compartir

PROGRAMES