TOP
Imatge d’arxiu d’agents de la Guàrdia Civil a Formentera.

Dos detinguts i un fugit després de violar i torturar una jove a Formentera

La Guàrdia Civil ha detingut a dos residents de Formentera com a presumptes autors de violació i tortures a una jove de 19 anys. Un tercer home implicat en els fets, hauria fugit al Marroc, d’on són originaris els tres presumptes agressors.
Els fets van passar la nit del passat 21 de juliol. La víctima va ser drogada perquè no oposés resistència i els tres homes van mantenir sexe no consentit amb ella a més de torturar-la cremant-la amb una cigarreta i altres estris.
Els dos detinguts han set traslladats a Eivissa aquesta tarda i es preveu que aquest cap de setmana passin a disposició judicial.

El Consell condemna els fets
En una nota enviada als mitjans, el Consell de Formentera “lamenta profundament i rebutja de forma enèrgica la violació i tortura perpetrada a una jove per part presumptament de tres homes”.
Des de la màxima institució insular es puntualitza que aquest tipus de delictes ni cap classe d’acte d’agressió contra les dones pot tenir cabuda en una societat moderna i igualitària, alhora que s’agraeix la tasca duta a terme per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que ja ha detingut a dos dels presumptes agressors.
Així mateix, es transmet tot el suport a la víctima, i es destaca “la seva valentia, que ha permès detenir dos dels presumptes agressors i evitar així que no facin mal a cap altra dona”.
Finalment, des del Consell s’espera que la justícia “actuï amb celeritat davant d’aquest fet tan greu” i s’anuncia que “s’emprendran les accions necessàries per tornar a insistir en la sensibilització sobre la violència contra les dones i per prevenir aquest tipus d’actes i que ningú sigui còmplice de la violència”.

 

Compartir

PROGRAMES