TOP
Estat en el que ha quedat un dels dos vehicles implicats. SAMU

Dos ferits greus en un xoc frontal a la carretera de Cala Saona

Segons han informat els Serveis d’Emergències Sanitàries a Ràdio Illa, dues persones; un home de 68 anys i una dona de 65, han set traslladats i ingressats a Can Misses en estat greu a causa de les ferides que han patit en una topada frontal entre dos turismes esdevinguda aquest matí a la carretera de Cala Saona.

L’accident, en el que s’han vist implicats un Citroën Mehari amb quatre ocupants i un Mercedes amb un, ha passat pels volts de les 10.30 h prop de l’hotel Cala Saona. De resultes del xoc, el conductor i la copilot del Mehari han resultat ferits de gravetat, mentre que la parella que anava a la part del darrere i la conductora del Mercedes han resultat il·lesos o amb ferides de poca consideració.

L’accident s’ha produït a la sortida d’un revolt pròxim a l’hotel Cala Saona. SAMU

 

Al punt de l’accident s’hi han desplaçat les dues ambulàncies del 061; la unitat de suport vital bàsic i la unitat de suport vital avançat, que han rebut l’avís d’accident a les 10.50 h i han arribat al lloc a les 11 h. Els sanitaris han atès i estabilitzat els dos ferits tot duent-los posteriorment a l’hospital de Formentera, des d’on s’ha decidit el seu trasllat en helicòpter a l’hospital Can Misses d’Eivissa, on han estat ingressats a Urgències en observació, els dos amb diagnòstic de politraumatismes i estat greu.
Posteriorment, la dona ha set ingressada a l’UCI.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES