Dos nous brots a Formentera i un ingressat a l’UCI

El Servei balear d’Epidemiologia ha informat que aquesta setmana s’han detectat dos nous brots a Formentera, quatre a Eivissa i un altre més que afecta Eivissa i Menorca.
Dels brots detectats a la nostra illa, un és d’àmbit familiar/laboral, amb la detecció de vuit positius i una desena de persones en vigilància. El segon brot, d’àmbit social/familiar, compta amb cinc positius per PCR i vuit persones en vigilància.

20 casos menys a Formentera
En les darreres hores s’han detectat 68 nous casos a les Pitiüses segons informació facilitada avui per l’Àrea de Salut. Així, a Formentera hi ha avui 26 positius lleus o asimptomàtics de covid, 20 menys que ahir, que es mantenen aïllats en el seu domicili i reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària.
Actualment hi ha 749 positius actius a Formentera i Eivissa, i en l’acumulat des que s’inicià la pandèmia s’han registrat 1.238 casos a les Pitiüses.

52 hospitalitzats
Pel que fa als hospitalitzats, entre Can Misses i Can Vilàs hi ha 52 pacients ingressats, dels quals tres són a l’UCI. D’aquests pacients, quatre són formenterers, un d’ells ingressat a l’UCI.
Pel que fa als professionals sanitaris, 22 són positius en covid, i n’hi ha 57 en vigilància. El passat dimarts s’informà que quatre d’aquests sanitaris feien feina a l’Hospital de Formentera, si bé aquesta dada no s’ha pogut actualitzar.

Balears
En el conjunt de les Balears, i segons la conselleria de Salut, en les darreres hores s’han detectat 230 casos més de coronavirus, la qual cosa deixa en 9.297 els casos comunicats des que s’inicià la pandèmia, mentre que s’ha produït la defunció de 249 persones amb covid. A més, a la comunitat hi ha 2.156 casos actius, 69 menys que ahir.

About Author

Comments are closed.

background