TOP
Línia de producció de vaccines. Foto: Alejandro García

Dos nous contagis: 10 positius lleus a Formentera

Dos nous contagis s’han detectat a Formentera en les darreres hores i la xifra d’afectats ascendeix de 8 a 10. Tots els positius actius de l’illa presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten aïllats i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han registrat 705 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han diagnosticat 5 nous positius i hi ha 223 casos lleus (8 menys que dilluns), mentre que 19 persones requereixen atenció hospitalària: 3 a l’UCI i 16 a planta.

Campanya de Vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.479 dosis (29 més que dilluns) i hi ha 7.467 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.307 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 68% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES