TOP
Test de covid.

Dos positius a Formentera, un d’ells ingressat en planta

Ja ha aconseguit l’alta un dels dos positius en covid-19 de Formentera que, pel seu estat lleu o asimptomàtic, rebia seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’aquesta manera són dos els casos actius a l’illa: el pacient lleu o asimptomàtic que encara resta aïllat a casa i un contagiat de mitjana edat que des de la setmana passada es troba ingressat en planta, a l’àrea de Medicina Interna F, a l’Hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 115 asos de covid a Formentera.

A Eivissa: el doble d’altes que de nous positius
El Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 36 positius, tots ells a Eivissa. En el mateix termini de temps s’han donat 78 noves altes, de manera que les curacions se situen en les 2.782, el 82,9% del total de positius des de l’inici de la pandèmia. Així, la xifra de pacients actius ha descendit de nou fins als 557 casos, 42 menys que en l’últim registre.
D’altra banda, també baixa el nombre de pacients hospitalitzats en els dispositius covid de la salut pública, que passen de 74 a 72, dels quals 50 es troben ingressats a les Unitats de Medicina Interna F i Ca na Majora, sis a l’UCI (dos més que ahir) i 16 asimptomàtics o lleus, que es troben a la part medicalitzada de l’hotel pont.
Així mateix 485 persones reben seguiment domiciliari per la seva simptomatologia lleu o per ser asimptomàtics: 484 a Eivissa i l’esmentat cas de Formentera. Finalment, els professionals en vigilància activa se situen en els 40, tres més que ahir, dels quals 14 són positius.

 

Compartir

PROGRAMES