TOP
Una professional sanitària realitza una prova de covid-19. Foto: CAIB.

Dos positius més a Formentera, ambdós lleus o asimptomàtics

Formentera ha registrat dos nous positius de covid-19, ambdós lleus o asimptomàtics, segons ha informat l’Àrea de Salut pitiüsa. Sumant els nous diagnòstics, són quatre els casos de covid a la nostra illa que no revesteixen gravetat i que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària.
D’altra banda, l’Àrea de Salut no ha pogut actualitzar la informació sobre el pacient de Formentera que aquesta setmana ha abandonat l’Hospital de Can Misses i ahir es trobava a l’hotel pont d’Eivissa. Es tracta d’un cas lleu que malgrat la seva millora, encara és positiu en covid, i es troba a l’hotel perquè no podia garantir un correcte aïllament en el seu domicili, segons l’Àrea de Salut.
D’ençà que començà la pandèmia s’han registrat a Formentera 118 casos de coronavirus.

Dos homes de 85 i 89 anys moren a Eivissa
L’Àrea de Salut ha informat que avui han traspassat dos homes amb covid, un de 85 anys que es trobava ingressat a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora, i un altre de 89, hospitalitzat a la Unitat F de Medicina Interna, tots dos amb patologies prèvies i que provenien de domicili.
D’altra banda, la secció de Biologia Molecular de Laboratori de Microbiologia ha detectat 41 nous positius, 39 a Eivissa i els dos esmentats de Formentera. En les últimes hores s’han donat tres altes, de manera que la xifra de pacients actius ascendeix fins als 598, 36 casos més que en l’últim recompte.
Hi ha 63 persones ingressades en els diferents dispositius covid de l’Àrea de Salut: 44 a Can Misses, entre la Unitat F i Ca na Majora, sis romanen a l’UCI i 13 a la part medicalitzada de l’hotel pont. Així mateix 535 persones reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària pel seu estat lleu o asimptomàtic.
Les altes se situen en les 2.829, fet que suposa el 82% de curacions sobre el total de contagis des de l’inici de la pandèmia. Finalment, hi ha 51 professionals en vigilància activa, dels quals 19 són positius.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES