Dos positius més a Formentera, que suma 49 casos actius

El laboratori de Microbiologia de l’Àrea de Salut pitiüsa ha registrat 46 nous positius en les últimes hores, dos a Formentera i 44 a Eivissa. D’altra banda s’han donat 26 noves altes. Així, queden 804 pacients actius (49 de Formentera i 755 d’Eivissa), és a dir, 20 més que ahir. Hi ha 59 persones hospitalitzades, una de Formentera i 58 d’Eivissa, i de tots els ingressats, tres es troben a la unitat de crítics.
Així mateix, 745 persones reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària, 48 a Formentera i 697 a Eivissa. Quant als professionals positius se situen en 19, quatre d’ells de Formentera, a més de 49 treballadors més que es troben en vigilància activa.
Actualment hi ha 1.564 positius acumulats des de l’inici de la pandèmia, 89 a Formentera i 1.475 a Eivissa.

Una defunció a Eivissa
L’Àrea de Salut ha notificat la mort d’un pacient amb covid-19. Es tracta d’un resident a Eivissa de 50 anys, que presentava patologies prèvies i una situació clínica lleu. El pacient es trobava residint a l’hotel on s’allotgen les persones que no poden garantir un aïllament adequat a casa seva. Es tracta de l’onzena defunció segons dades de l’Ib Salut, que només comptabilitza els pacients atesos en centres públics.

Quatre brots a Formentera
Així mateix el Govern balear ha informat de quatre nous brots a Formentera i 17 a Eivissa, detectats aquesta setmana. Dels quatre brots de Formentera, tres són d’àmbit familiar i social i un d’àmbit laboral. S’han diagnosticat 20 casos positius i 16 persones resten sota vigilància a conseqüència d’aquests brots.
A més, hi ha altres 17 brots detectats a les Pitiüses: quatre tancats i 13 encara actius. En total, incloent-hi els nous brots comunicats avui, des del mes de maig s’han diagnosticat 194 positius a les Pitiüses relacionats amb brots i 303 persones han estat o estan en vigilància com a contactes de proximitat.

 

 

About Author

Comments are closed.

background