TOP
Alberto Górriz. Foto: SD Formentera

Duel pitiús a la part alta de la classificació

La SD Formentera s’enfronta aquest dissabte amb el Sant Jordi en el derbi pitiús de la 15a jornada de lliga, tot un duel on els al·lots de Raúl Pérez, cinquens a la classificació general, s’enfronten a un conjunt jordier que ocupa la quarta plaça, dos punts per damunt dels roig i negres. Un encontre, per tant, que ens presenta dos conjunts de la part mitja alta de la taula amb ganes d’assolir un mateix objectiu: la classificació per als play-offs, i que promet intensitat malgrat l’equilibri de forces entre ambdós equips.

Recuperació d’efectius
Per a aquest matx, Raúl Pérez, no podrà comptar amb dos lesionats: Dani i Elio, tot i que recupera diversos jugadors, entre ells, Alberto Górriz, que no jugava un partit oficial des del març de l’any passat. El davanter ja va entrar a la convocatòria al darrer encontre que havia d’enfrontar el Formentera amb el Platges de Calvià i que va haver de ser ajornat perquè el temporal de mar va impedir als mallorquins arribar a Formentera diumenge passat. Ara es mostra de nou il·lusionat amb la seva recuperació i a disposició del míster.
A continuació podeu escoltar el basc, que ha realitzat a Ràdio Illa les seves primeres declaracions en català, llengua que es va prometre a si mateix que aprendria quan renovà pel Formentera el mes de juny de 2020.

El partit de la 15a jornada de lliga entre el Sant Jordi i el Formentera es disputa a Eivissa demà dissabte a les 16.30 h. Com sempre un quart d’hora abans, a les 16.15 h, comença la transmissió de Ràdio Illa, amb Xavi Guasch.

 

Compartir

PROGRAMES