TOP
Façana de l’Hospital de Formentera. Foto: Y.O.

Dues noves infeccions en les darreres 24 hores

Formentera ha registrat 2 nous casos de contagi per covid durant la darrera jornada i s’ha donat una alta. El total de malalts de l’illa és de 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 726 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 23 casos nous i s’han donat 7 altes. Així, hi ha 311 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 11 persones ingressades, 10 d’elles a unitats d’hospitalització i 1 a l’UCI. Finalment, es manté sense canvis la situació entre professionals sanitaris, n’hi ha 6 en vigilància activa, dels quals 3 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.698 dosis, 152 més que ahir, i hi ha 7.910 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.644 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,4% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES