Eivissa només suma un positiu i Formentera continua sense casos

Formentera suma un dia més sense detectar cap cas de covid-19 i ja és l’única illa a Espanya que continua sense registrar positius, després que a El Hierro es diagnostiqués el primer cas dijous a la nit. A Eivissa s’ha detectat un nou positiu en les darreres 24 hores, de manera que ja són 20 els afectats a l’illa veïna. Cinc dels malalts es troben ingressats a planta a l’Hospital de Can Misses, mentre que un continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i els altres 14, amb simptomatologia lleu, es troben en aïllament domiciliari i reben cures de la Unitat Volant d’Atenció al Coronavirus (UVAC).

Balears i Espanya
El Ministeri de Sanitat ha informat de 203 casos acumulats a les Balears, és a dir, que s’han comptabilitzat 34 nous malalts en les darreres 24 hores. A la nostra comunitat, la xifra de morts per covid-19 ascendeix de tres a quatre de dijous a divendres. L’última mort és d’un home de més de 90 anys amb patologies prèvies, que estava ingressat a l’Hospital de Son Llàtzer, a Mallorca.
En àmbit estatal, en les darreres 24 hores s’han comptabilitzat 2.833 positius més, fins a arribar als 19.980 casos. Hi ha 1.141 pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives i 1.002 persones han perdut la vida des del principi de la pandèmia al nostre país.

 

About Author

Comments are closed.

background