TOP
Tres dones de 49, 63 i 73 anys ingressades a la unitat F de Medicina Interna de Can Misses.

El 60% dels ingressats per covid ja no són positius

El 61% dels pacients hospitalitzats per covid a Can Misses ja no té el virus. L’Àrea de Salut pitiüsa ha informat que hi ha 18 persones ingressades en el centre públic (dos a l’UCI i 16 a planta) i del total de malalts només 7 estan aïllats, un dels quals a l’UCI i 6 a planta. Pel que fa als hospitalitzats, a la clínica privada de Can Vilàs hi ha un malalt més ingressat a la unitat de crítics.
Així mateix baixa a la meitat el nombre de professionals de la salut pública en vigilància activa, 2, i només un d’ells és positiu. D’altra banda, el Servei d’Epidemiologia ha confirmat avui 5 defuncions de juliol i agost que ja van ser informats per l’Àrea de Salut, excepte en un cas, el d’una dona de 88 anys, morta el dia 13 d’agost.
Pel que fa a la situació a Formentera, no s’ha registrat cap canvi, de manera que hi ha un positiu lleu, que resta aïllat i sota seguiment facultatiu. Des que començà la pandèmia s’han diagnosticat 706 casos de coronavirus.
A Eivissa, a més dels 19 pacients hospitalitzats que ja s’han esmentat, hi ha 215 malalts lleus, és a dir, 9 més que ahir.

Campanya de vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.579 dosis (13 més que ahir) i hi ha 7.680 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 71,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.406 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 69,2% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

 

 

Compartir

PROGRAMES