El Carnaval recorrerà els carrers de Sant Francesc a ritme de batucada 

El Consell ha presentat avui el Carnaval 2020, que enguany se celebrarà el proper diumenge 23 a Sant Francesc. A partir de les 11.00 h es farà la concentració de disfresses i carrosses a l’aparcament de sa Senieta on s’obriran les inscripcions per a participar en el concurs. Al migdia arrencarà la rua, que recorrerà els principals carrers del poble al ritme de la batucada de Bloco Colubraria.

Recorregut
La rua anirà per l’avinguda des Pla del Rei, seguirà pel carrer d’Eivissa fins a la plaça de la Constitució per fer una volta a través del carrer de Jaume I, des d’on giraran pel carrer de Marc Ferrer, per agafar el carrer de Santa Maria i, finalment, tornarà a la plaça de la Constitució.

Premis
Els disfressats podran participar en el concurs de disfresses, amb la possibilitat de guanyar algun dels 4.610 € que es reparteixen en premis en metàl·lic. El lliurament dels premis es farà després del dinar i el ball. Es donaran a les següents categories:
Individual adult 200 € 1r premi i 150 € 2n premi
Individual infantil 100 € 1r premi i 60 € 2n premi
Parelles 300 € 1r premi i 200 € 2n premi
Familiar 300 € 1r premi i 200 € 2n premi
Grups [entre 3 i 10 persones]400 € 1r premi i 250 € 2n premi
Comparses [més de 10 persones] 500 € 1r premi i 350 € 2n premi
Carrosses [amb vehicle]950 € 1r premi i 650 € 2n premi

Ball i dinar popular 
Finalitzada la rua, seguirà l’ambient festiu a la plaça de Sant Francesc, amb ball de disfresses de la mà de la música del Dj Blue i DJ Javi Box. Així mateix, a partir de les 14.00 h es farà el dinar popular, organitzat pels pares i mares de 6è del CEIP Mestre Lluís Andreu i l’APIMA, un àpat que serà de franc per qui vagi disfressat. La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha convidat tothom a participar d’una festa que «en ple mes de febrer sempre fa que els participants mostrin les seves gal·les més imaginatives i en molts de casos reivindicatives».
A més, durant la propera setmana tendran lloc les diferents rues escolars. El dijous 20 a les 10.00 h hi ha la rua del Col·legi Verge Miraculosa de Sant Francesc, el divendres 21 a les 10.00 h la rua del CEIP Mestre Lluís Andreu i del CEIP de Sant Ferran, mentre que el dimarts 25 a les 12.00 h tendrà lloc la rua del CEIP del Pilar de la Mola.

Taller de màscares i espectacle Escola de Música i Dansa
D’altra banda, el dimarts 18 a les 17 h hi haurà un taller de creació de màscares de carnaval al Punt de Lectura de Sant Ferran, mentre que el dimecres 26 l’Escola de Música i Dansa farà un festival de Carnaval que comptarà amb la participació dels seus alumnes. L’aforament és limitat.
Per a més, informació podeu contactar amb escolamusica@conselldeformentera.cat

About Author

Comments are closed.

background