El Casal de Joves organitza una tarda de cal·listènia

El Consell ha presentat avui la programació prevista per aquest mes de desembre al Casal de Joves. La pròxima activitat serà aquest dissabte 7 de desembre a les 17 h quan es farà un circuit de força cal·listènia que comptarà amb l’exhibició de Lenny Muller.
Com és habitual el dimecres 11 de desembre a la tarda hi haurà una sessió de cinema al Casal, on els joves veuen una pel·lícula com si estiguessin a ca seva, seguts al sofà i degustant unes crispetes. I ja endinsats dins la celebració de les festes el divendres 13 de desembre i el dissabte 14 de desembre faran a partir de les 18 h de la tarda uns tallers de decoració nadalenca. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que «amb aquesta programació es donen opcions d’oci als més joves de Formentera, a la vegada que poden gaudir d’aquestes dates tan especials».

Joves i festes
Els joves també viuran en primera persona la visita dels patges reials als centres educatius el dimecres 18 de desembre i el dijous 19 de desembre. A més, el divendres 20 de desembre es tornaran a sumar a les marxes del Fridays for Future, aquesta mostra de dansa urbana es farà a la plaça de la Constitució de Sant Francesc a partir de les 16 h. I el dissabte 28 de desembre els joves faran creps de fajol amb crema de cacau casolana a partir de les 18 h al Casal.

About Author

Comments are closed.

background