TOP
El recorregut cec, una de les activitats del Casal durant el mes de gener.

El Casal de Joves segueix organitzant activitats adaptant-les a la normativa sanitària

L’àrea insular de Joventut ha presentat avui les activitats organitzades durant el mes de gener al Casal de Joves. “Tot i la situació que estam vivint, al Casal de Joves, el seu personal i socis i sòcies enceten l’any amb il·lusió i moltes propostes”, segons ha declarat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, que ha aprofitat l’ocasió per desitjar una bona entrada d’any i un millor 2021 a totes i tots els i les joves de l’illa.
Les activitats del Casal pel primer mes de l’any són les següents. Treball manual amb material reciclat, dissabte 9.
Els dies 16 i 22 es faran els tornejos de tenis taula i futbolí respectivament. És una activitat per a tothom qui tengui entre 10 i 26 anys. La participació és diversa en edats, nivells i interessos.
Divendres 15 es farà la gimcana de “jocs a cegues”, en la qual els participants es taparan els ulls per jugar, despertar els sentits i l’empatia.
Les obres de la pista de patinatge ja són una realitat, també ho és que la joventut illenca practica aquest esport. El dissabte 23, es realitzarà un taller de patinatge, per iniciar-se o perfeccionar la tècnica.
Des del Casal han recordat que cal inscripció prèvia per totes les activitats. La reserva es pot fer al mateix casal o al correu electrònic casal@conselldeformentera.cat.
Altres activitats, com el cinema de cada dimecres, es mantenen. Pel que fa a la dansa, es reprendrà durant el mes de febrer.
Cal destacar que totes les activitats estan adaptades a la normativa de seguretat anticovid.

Compartir

PROGRAMES