TOP
Accés al Centre de Dia.

El Centre de Dia activa el Pla de Contingència per un positiu entre els usuaris

El Centre de Dia de Formentera ha activat el seu Pla de Contingència arran que s’hagi detectat un positiu de covid-19 entre els usuaris del bloc de discapacitat, segons han confirmat a Ràdio Illa fonts de l’Àrea insular de Benestar Social.
Complint el protocol, s’ha procedit a realitzar proves PCR i a confinar a tothom qui ha estat en contacte amb l’afectat en el si del Centre de Dia. En total s’ha aplicat aquest protocol a set persones: a més del positiu, dos usuaris més del bloc de discapacitat, i a quatre treballadors que realitzen les seves funcions en aquesta àrea. A més, cal esmentar que hi havia un altre usuari que no ha estat en contacte amb el positiu, però que avui tornava de vacances i, en compliment del protocol, també se li ha fet una PCR i, de moment, guarda confinament.
La resta d’usuaris i treballadors del Centre de Dia no han estat en contacte amb el positiu, de manera que poden seguir assistint a aquest equipament del Consell Insular. Ara bé, des de l’Àrea de Benestar Social s’ha assenyalat que s’ha informat de la situació a totes les famílies dels usuaris del Centre de Dia, tant del bloc de discapacitat, com de majors.

Compartir

PROGRAMES